Recencies / gastenboek

 • Fam. Van Hagen - Den Haag:
  Costa Rica - Bij het plannen van onze reis hebben we kort overwogen om deze zelf te regelen, maar gelukkig hebben we dat niet gedaan. Wij hebben hiervoor Marina Loeve ingeschakeld via haar eigen reisorganisatie Amedida Travel. Marina heeft voor ons een reis samengesteld die wij nooit zelf hadden kunnen samenstellen.
  Mocht iemand overwegen een reis naar Costa Rica of Zuid-Amerika te maken, overweeg dan zeker om met haar in zee te gaan. Zij is in staat om je die plekken te laten zien die je zelf niet kan vinden.
  Wij hadden dit nooit eerder gedaan, maar weten nu al dat het niet bij één keer zal blijven! 
   
 • Patrick Boer - Capelle a.d. IJssel:
  Uruguay - Het was in één woord FANTASTISCH!!! De tours waren ongelofelijk mooi, we voelden ons echt VIP's!Als zelf reisagent zijnde maak je je soms zorgen, maar alles wat jullie hadden geregeld is prima verlopen. Bedankt voor al jullie moeite en als er mensen zijn die naar deze regio toe willen zal ik jullie zeker aanbevelen!
   
 • Rob Hendriks en Anja Smits Schouten - Den Haag:
  Argentinië - Bedankt voor de fantastisch georganiseerde reis naar Argentinië. Wat een geweldig mooi land is dat. We hebben het van de eerste tot de laatste minuut enorm naar ons zin gehad, met hele leuke en mooie excursies. Nogmaals dank voor al jullie inspanningen om dit tot zo'n succes te maken.
   
 • Familie Bakker - Amsterdam:
  Argentinië/Uruguay - De reis met jullie was een groot feest! Zoveel moois en alles prima geregeld. Hoefden ons nergens zorgen over te maken. De aanbevolen accommodaties waren top! De afsluiting in Uruguay was zeer verrassend: dit onbekende land verdient een uitgebreider bezoek. Misschien volgend jaar, gecombineerd met bijvoorbeeld Peru?!
   
 • Lutine Schoemaker en Rick v.d. Werf - Utrecht:
  Argentinië - We hebben dankzij Amedida Travel een hele mooie reis door Argentinië gemaakt. We willen zeker nog een keer terug naar dit prachtige land.
   
 • Bob en Joke - Amstelveen:
  Al hooggespannen verwachtingen van tevoren door ons goede contact en jullie bezoek bij ons thuis. Maar... de verwachtingen zijn meer dan overtroffen. We kijken terug op de mooiste reis ooit, met een perfecte verzorging, zeer goede hotels met lieve en behulpzame eigenaren. Wat we gezien hebben was geweldig en alles zo goed door jullie georganiseerd. Een aanbeveling voor iedereen die wil reizen naar Zuid-Amerika!
   
 • Familie Eggenkamp - Nijkerk:
  Argentinië- Wat een geweldige reis! Jullie mogen ons als referentie opgeven voor iedereen die geïnteresseerd is in een reis met Amedida Travel. Men mag ons bellen!
  (N.B. Telefoonnummer bij ons verkrijgbaar - Amedida Travel)  
   
 • Monica en Jan-Willem - Tiel:
  Argentinië - Vroeger altijd met een groepsreis meegegaan, maar nu voor het eerst met z'n tweetjes met Amedida Travel naar Argentinië. Hadden we dit maar eerder gedaan! 
  Onze reis was zo goed samengesteld en georganiseerd dat we ons geen moment 'alleen' hebben gevoeld en meer hebben genoten dan ooit in een groep. Overal opgehaald en weer teruggebracht, alles onder vriendelijke en goede begeleiding. Lekker 's avonds samen uit eten aan de hand van de tips van Amedida en het personeel of de eigenaren van de hotelletjes. Iguazú was een enorme ervaring, maar ook de Perito Moreno, het park Talampaya en Peninsula Valdes. 
  We hebben nog lang niet alles gezien en gaan zeker de volgende keer weer terug: natuurlijk met jullie!
 • Eveline Witjas en Lenie Lisser - Den Haag:
  Argentinië - Deze reis is een van de mooiste die we tot nu toe hebben gemaakt. Fantastisch!!!!
  Prima geregeld en uitstekende hotels. Vooral lof voor Agustín en María op het schiereiland Valdes: zij waren zó ontzettend aardig. Verder kunnen we eigenlijk niet zeggen wat we nu het mooiste vonden: we hebben zoveel hoogtepunten gezien!
    
 • Fam. de Vries - Leeuwarden:
  Argentinië - Wij hebben een geweldige vakantie gehad! De reis overtrof zelfs nog onze verwachtingen! Heerlijk verbleven in al die kleine hotels, waarvan de eigenaren zo aardig waren en de leukste tips over de omgeving met je delen. Alles was perfect geregeld en ook tijdens de reis word je nog (in positieve zin!) gevolgd. Voor herhaling vatbaar...
   
 • Victoria en Henk - Maastricht:
  Argentinië - Samen met Marina een mooie reis uitgestippeld door Argentinië met alles erop en eraan. Omdat we nog nooit in Zuid-Amerika waren geweest wisten we niet precies wat we konden verwachten. Het resultaat was geweldig: van iguazu tot El Calafate, een onvergetelijke ervaring!

 • Fred en Bas - Amsterdam: 
  Argentinië/Uruguay - Geweldige tijd gehad in Argentinië en Uruguay. Sommige delen met de huurauto afgelegd, wat uitstekend is bevallen. Heerlijk je eigen tempo bepalen. Alles tot in de puntjes verzorgd. We gaan nog eens met jullie terug!
   
 • Maurits van der Toorn en Elize Jansen - Rotterdam: 
  Uruguay - Het onbekende Uruguay is een echte aanrader. Heerlijk verblijf met uitstekende service in de estancia's. Paardrijden met de gaucho's! Alles precies zoals we zochten. 
  Bedankt!
   
 • Jan en Monique - Arnhem:
  Argentinië/Peru - We hebben enorm genoten. De reis was perfect georganiseerd en verzorgd. Bedankt voor een geweldige vakantie!
 • Petra Jansen en Onno Kloosdijk - Amersfoort:
  Argentinië/Bolivia/Peru - Je merkt dat ze van Amedida Travel zelf ook reizen, want ze voelen heel snel aan wat je precies zoekt. 
  Wij wilden op vrij korte termijn heel graag een reis maken van Peru en Bolivia naar Argentinië. Hoewel Peru en Bolivia niet hun eigen expertise is, hebben ze deze reis in een zeer kort tijdsbestek uitstekend voor ons geregeld. Het is een topreis geworden! Dank jullie wel!

 • Albert:
  Argentinië - Prima geregeld, dank je wel!

 • H. Neef - België:
  Uruguay - De reis was fantastisch.
  De transfers en tours waren eveneens geweldig. Ik vertel het zeker verder!

 • Amedida Travel in tijdschrift 'España & Más'

ContactgegevensAmedida Travel


Telefoon
: 
            +31 (0)70 - 393.93.45 
            maandag t/m zaterdag 09:00-18.00 uur 

E-mail:  info@amedidatravel.nl


Correspondentie-adres

Mgr. Bekkerslaan 303
2286 CL  Rijswijk Z.H.