Duurzaam reizen

Amedida Travel probeert zo bewust mogelijk om te gaan met de natuur en het milieu. Dit begint al in Nederland.
Wij proberen zo min mogelijk met papier te werken en sturen u daarom bijvoorbeeld onze reisvoorstellen, offertes, informatie en facturen liever per e-mail dan per post. Bovendien kunnen onze klanten inloggen om al het 'papierwerk' ten behoeve van hun reis te downloaden.

Om onze bestemmingen te bereiken is een verre vliegreis helaas noodzakelijk. Om hierbij de hoeveelheid CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken, vinden wij dat deze vluchten zo direct mogelijk moeten verlopen. Dit is de reden dat onze voorkeur uitgaat naar de rechtstreekse vluchten met KLM.
Met Trees for Travel bieden wij u de mogelijkheid klimaatgecompenseerd te vliegen. Zij zorgen voor nieuwe bosaanplant in tropische gebieden, liefst zoveel mogelijk uitgevoerd door de lokale bevolking.  

Voor onze eigen reizen kiezen wij zoveel mogelijk voor toerisme waar de plaatselijke bevolking betrokken is bij de natuur en het behoud ervan. Accommodaties waar bovendien gewerkt wordt met lokaal personeel en in de keuken met plaatselijke ingrediënten hebben uiteraard onze voorkeur.

Tot slot heeft Amedida Travel een aanvang gemaakt met het steunen van een project voor kinderen in Noord-Argentinië. 

ContactgegevensAmedida Travel


Telefoon
: 
            +31 (0)70 - 393.93.45 
            maandag t/m zaterdag 09:00-18.00 uur 

E-mail:  info@amedidatravel.nl


Correspondentie-adres

Mgr. Bekkerslaan 303
2286 CL  Rijswijk Z.H.