Ontdek Uruguay


    Een ontdekkingsreis door het best bewaarde geheim van Zuid-Amerika: Uruguay. Wie wil dat niet?
 

  • Met een rechtstreekse KLM-vlucht vanuit Amsterdam landt u in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, vanwaar u de volgende dag per snelle ferry oversteekt naar Uruguay. U komt aan in het historische en sfeervolle Colonia del Sacramento, niet voor niets geplaatst op de Werelderfgoedlijst van Unesco.
  • Hier vandaan reist u door naar de noordelijker gelegen provinicie Paysandú, langs de grens met Argentinië. Deze landelijke omgeving leent zich uitstekend voor paardrijden, vissen, het bezoeken van de 'termas' (warmwaterbronnen waarin het heerlijk zwemmen is) of gewoon te relaxen.
  • Uiteraard mag ook Montevideo niet op uw reis ontbreken. Hier maakt u samen met een privégids kennis met de hoofdstad van Uruguay. Natuurlijk is een bezoek aan de overdekte Mercado del Puerto met zijn heerlijke lunchmogelijkheden een absolute must!
  • Behalve in Paysandú zult u ook in de provincie Rocha in aanraking komen met het gaucholeven. U verblijft hier op een authentieke estancia met alle comfort. De sympathieke eigenaren zorgen ervoor dat het u nergens aan ontbreekt!
  • Tot slot de glitter en glamour van Punta del Este en José Ignacio. Van beide badplaatsen is José Ignacio op dit moment de meest chique plek in Zuid-Amerika. Ooit niet meer dan een heel klein vissersplaatsje is het nu uitgegroeid tot een geliefd dorp voor vele Hollywoodsterren. Geen wolkenkrabbers en lawaaiige nachtclubs, maar exclusieve villa's, dito restaurantjes, rust en elegantie.             

    U gaat hier een dag samen met onze lokale sommelier op pad, om nog eens goed te genieten van wat Uruguay aan uitstekende wijnen te bieden heeft. U luncht op een 7(!)-sterrenlocatie vlakbij José Ignacio en krijgt de mogelijkheid een exclusieve bodega te bezoeken. Uiteraard hoort hier het proeven van wijnen bij!

Als de reis ten einde is, zult u tot de ontdekking zijn gekomen dat Uruguay een unieke bestemming is met een combinatie van exclusiviteit, tradities, uitstekende gastronomie en een grote gastvrijheid.

Aanbevolen reistijd: oktober t/m april
 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia... 

Want wij wonen en werken in zowel Argentinië als in Nederland.
Jorge, Argentijn, in zijn geboorteland en ik in beide landen. 
Tussen de locals, altijd op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.

Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen we deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar anderen zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Aan de hand van onze eigen reiservaringen ontwerpen we samen met u uw droomreis: een belevenis die echt uniek is. Alles
"A medida", dwz 100% op maat.
 

Wat bieden wij?

 onze Zuid-Amerikaanse passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale
  kennis

 eigenaren als aanspreekpartner,
  ook tijdens uw reis 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens
   uw reis

 betrouwbare, professionele
   lokale partners die we
   zelf kennen

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en uiteraard... uw mooiste reis!


Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia te laten zien. 

Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze