Wie wij zijn

Amedida Travel is ontstaan uit onze passie voor reizen. Al meer dan 25 jaar reizen wij de wereld rond, met een voorkeur voor unieke locaties eh kleinschalige en sfeervolle accommodaties.

Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij onze 'geheime' plekken met u. Ons hart ligt bij bijzondere en toeristisch onontdekte bestemmingen. Daarom wonen, leven en reizen wij een deel van het jaar in en door Argentinië, Uruguay en Chili. Tussen de locals, en altijd op zoek naar nieuwe, unieke plekken. 
Door onze uitstekende lokale contacten kunnen wij bieden wat vele andere reisorganisaties niet kunnen realiseren. 

Alle bestemmingen die wij aanbieden en ook vrijwel alle accommodaties zijn door onszelf bezocht. De foto's die wij tijdens onze reizen maken, zijn overal op deze website én op Facebook te zien.
Amedida Travel werkt ook vanuit Buenos Aires.


Amedida Travel is lid van The Travel Stars, een vereniging van gespecialiseerde reisondernemingen,

en van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).    Onze reizen

Wij vinden dat een reis iets persoonlijks is. Daarom organiseren we alleen reizen 'A medida' (= op maat). Samen met u gaan we aan de slag, met als uitgangspunt van uw reis een belevenis te maken.

De voorbeeldreizen op deze website zijn ter inspiratie. Geen enkele reis die wij organiseren is hetzelfde: alles is 100% maatwerk, gebaseerd op úw wensen en budget. Onze werkwijze geeft aan op welke manier wij dit doen.

Onze accommodaties

Amedida Travel selecteert de aangeboden accommodaties zorgvuldig, waardoor wij op de meeste bestemmingen de eigenaren persoonlijk kennen.
 
We proberen op elke bestemming iets bijzonders te zoeken. Dit kan de ligging zijn, maar ook de sfeer, authenticiteit of de persoonlijke aandacht. Kleinschaligheid staat hierbij voorop en het mag zeker niet aan comfort ontbreken!
Slechts in een incidenteel geval, waar de bestemming vraagt om bezocht te worden en geen accommodaties volgens onze wensen voorhanden zijn, zal gekozen worden voor een groot of wellicht minder luxe hotel. Het comfortabele bed met privé-badkamer blijft echter ook hier leidend. 

Tot slot

Naast Argentinië en Uruguay reizen onze klanten ook naar Chili, Peru en Bolivia.
Wij ontwerpen en organiseren graag een tot in de puntjes verzorgde reis en wensen u een onvergetelijke belevenis in Latijns-Amerika.

Buen viaje! Goede reis!

Marina Loeve

 

 

 

 

 

 

 

Amedida Travel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 27309405.

 

ContactgegevensAmedida Travel


Telefoon
: 
            +31 (0)70 - 393.93.45 
            maandag t/m zaterdag 09:00-18.00 uur 

E-mail:  info@amedidatravel.nl


Correspondentie-adres

Mgr. Bekkerslaan 303
2286 CL  Rijswijk Z.H.