Punta del Este

Plotseling Zinedine Zidane, Shakira of George Bush jr. tegen het lijf lopen. Dat kan gebeuren in Punta del Este, hét glamouroord van Zuid-Amerika.

Gelegen aan de Atlantische Oceaan heeft "Punta' heeft dan ook alles voor de verwende reiziger: 5*-hotels, trendy boetieks met alle wereldberoemde merken, een golfbaan, uitstekende restaurants, casino, een bruisend nachtleven.

De prachtige stranden en de zee nodigen uit tot allerlei activiteiten als bijvoorbeeld waterskiën, zeilen, zandboarden, snorkelen, surfen en parasailing. Maar bezoek ook de haven eens, waar de vers gevangen vis wordt schoongemaakt en verkocht.

De buitenwijken van Punta del Este lenen zich prima voor een wat rustiger verblijf. Kleinschalige accommodaties in het groen of juist langs de kust, er is voldoende keuze.

Om meer van de omgeving te zien zijn er diverse excursiemogelijkheden. Isla de los lobos (Eiland van de zeeleeuwen) ligt voor de kust, op ongeveer 2 uur varen vanuit Punta del Este. Verder kan ook het wereldberoemde museum/atelier/huis en hotel Casapueblo van de Uruguaanse kunstenaar Páez Vilaró worden bezocht. 
Voor wie liever ter plekke wil blijven: Punta biedt meer dan voldoende mogelijkheden om de tijd door te brengen!

Fotogalerij

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze