Argentinie

Argentinie

Combineer adembenemende watervallen met kolossale gletsjers en uitgestrekte pampa's.
Voeg hier een sensuele tango, een tintelende Malbecwijn en een stukje Europese flair aan toe: dit is Argentinië!

  • Ontdek Buenos Aires, Argentinië's hoofdstad. Een moderne metropool, bruisend van energie. Wandel door diverse wijken als het historische San Telmo en het trendy Palermo en verdwaal op hetkerkhof van Recoleta, de begraafplaats van Evita Perón. Bezoek een van de vele tangoshows of neem zelf eens les in deze magische dans.
  • Even buiten Buenos Aires beginnen de pampa's. Ervaar hier het plattelandsleven, maak een rit te paard, bekijk een polowedstrijd of neem deel aan een asado, de traditionele Argentijnse barbecue. 
  • In het westen van Argentinië ligt de beroemdste wijnregio van het land: Mendoza. Bezoek hier een van de vele privébodega's en proef er de heerlijkste wijnen. Of laat u onderdompelen in een wijn-spa! 
  • Ga naar het noorden om de adembenemende Iguazú watervallen van dichtbij te zien en te voelen en geniet van de imposante watermassa's. 
  • Maak kennis met het ongerepte noordwesten, doordrongen van de indianencultuur, en ervaar de overweldigende natuur van het Andesgebergte en de Salinas Grandes, de zoutmeren. Bezoek het koloniale Salta, eet hier de lekkerste empanada's, en dineer met traditionele muziek en dans. Mis ook de wijngebieden van Cafayate niet!
  • Reis naar het zuiden en beleef Patagonië. Vaar langs de machtige Perito Morenogletsjer of maak in Bariloche kennis met het "Zwitserland" van Argentinië. Wandel tussen de zee-olifanten en pinguïns op Peninsula Valdés, maak een walvissafari of geniet van het zeeleven in Vuurland, letterlijk aan het einde van de wereld.

Ongeacht de bestemming zorgt de ervaring van Amedida Travel voor een op maat gemaakte ontdekkingsreis waarbij authenticiteit en comfort voorop staan.

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze