Authentiek Uruguay

Dag 1

Aankomst Argentinië

Met een directe vlucht per KLM arriveert u op het internationale vliegveld van Buenos Aires (Ezeiza). Hier wordt u verwelkomd en met een privétransfer naar uw hotel gebracht.

Dag 2

Aankomst Uruguay

In de ochtend vertrekt u per ferry naar Montevideo. Met een privétransfer wordt u naar uw accommodatie in de stad vervoerd. De rest van de dag heeft u tijd om kennis te maken met de mooie plekjes van Montevideo. Desgewenst verzorgen wij een stadstour.
(Maaltijd: ontbijt)

Dag 3 - 5

Omgeving Rocha (zuidoost-Uruguay)

In de ochtend haalt u uw huurauto op en rijdt u in ruim 2 uur oostwaarts richting Rocha. Estancia Guardia del Monte of Estancia El Charabon is de komende dagen uw thuis. Beide estancia's liggen in het binnenland, weg van de bewoonde wereld. De omgeving is prachtig en rijk aan vogels. De service is uitstekend en zeer persoonlijk; in beide gevallen zijn de eigenaresses ook uw gastvrouw.

Behalve relaxen kunt u hier zwemmen (El Charabon), wandelen en paardrijden. Een rit over het strand naar Cabo Polonio met een van de gaucho's is een echte aanrader.
(Maaltijden: ontbijt, lunch, diner)

Dag 6 - 8

Florida (midden-Uruguay)

Vandaag rijdt u naar het noordwesten, naar een monumentale estancia in het binnenland. U verblijft hier drie nachten, waarbij u kunt genieten van de rust, de prachtige omgeving en de faciliteiten van de estancia. Zwemmen, tennissen en natuurlijk paardrijden zijn hier mogelijk. 
(Maaltijden: ontbijt, lunch, diner)

Dag 9 - 11

Paysandú (west-Uruguay)

In het westen van Uruguay verblijft u eveneens op een estancia. Ook hier een oase van rust, de bewoonde wereld lijkt ver weg. De enorme tuin en het zwembad en nodigen u uit voor een paar heerlijke relaxte dagen. Wilt u liever actief zijn, dan kunt u tennissen en fietsen en er uiteraard te paard op uit gaan. Of maak samen met een van de gidsen een flinke wandeling door de bossen langs de rivier, op zoek naar bijzondere flora en vogels. Kanoën, boottrips en vissen in de Uruguay-rivier behoren ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan u!
(Maaltijden: ontbijt)

Dag 12 - 13

Colonia del Sacramento

De laatste etappe brengt u zuidwaarts, naar Colonia del Sacramento. Na ruim 3 uur rijden bereikt u dit prachtige plaatsje aan de Río de la Plata, waar u twee nachten zult verblijven. Wanneer u in de traditionele stijl van deze reis blijft, is het mooie koloniale hotel Plaza Mayor een echte aanrader.

In Colonia levert u de huurauto in. Deze heeft u niet meer nodig, want uw hotel ligt midden in het historische centrum. Loop door de kronkelige straatjes langs de gekleurde huisjes, beklim de vuurtoren en u wordt beloond met uitzicht op Colonia, de haven en de stranden.

Mocht u besluiten om buiten Colonia te verblijven, dan raden wij u aan om de huurauto nog een dag langer te houden.
(Maaltijden: ontbijt)

Dag 14

Vertrek Uruguay

Na het ontbijt wordt u naar de haven van Colonia gebracht, voor de overtocht per ferry naar Buenos Aires.
Aansluitend vliegt u vanaf de luchthaven van Buenos Aires voor uw avondvlucht per KLM naar Nederland.
(Maaltijd: ontbijt)

Dag 15

Aankomst Nederland

Uiteraard kunt u uw verblijf verlengen met een van de vele andere mogelijkheden die Uruguay en Argentinië te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een paar dagen golfen in Uruguay. Informeer bij ons, wij geven u graag advies.
 

 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze