Beleef Buenos Aires


Buenos Aires, hoofdstad van Argentinië, is een bruisende metropool. Vaak genoemd als het Parijs van Zuid-Amerika, met koloniale gebouwen, brede boulevards en trendy winkels. Buenos Aires heeft vele goede hotels en en een enorme variatie aan restaurants. De Argentijnen eten veel vlees en er zijn een aantal excellente restaurants gespecialiseerd in de asado, de typische Argentijnse barbecue.

Sommige delen van de stad onderscheiden zich duidelijk: La Boca, de havenwijk met zijn felgekleurde huizen, Palermo, met z'n smalle straatjes en hippe winkeltjes en Plaza de Mayo, waar zich het roze paleis van de president en de kathedraal zich bevinden. Ook de voorname wijk Recoleta is een bezoek waard, alleen al vanwege de enorme begraafplaats waar beroemde Argentijnen als bijvoorbeeld Evita Perón begraven liggen. 

Tijdens deze reis bezoekt u diverse delen van de stad, woont u een tangoshow bij, bent u een hele dag bij de gaucho's en ziet u Buenos Aires vanuit een machtige positie: de helikopter! Ook vaart u rond in de Tigredelta, waar men woont en werkt op de vele eilandjes.

Als er nog tijd over is, woon eens voorstelling bij in het wereldberoemde Teatro Colón, kijk rond in een van de vele musea, winkel tot u er bij neervalt of dompel u onder in het nachtleven.
Of... neem zelf tangolessen bij een van de vele tangoscholen die de stad rijk is.
En houdt u van lekker eten, al dan niet om zelf te maken? Voor de culinaire liefhebbers hebben wij sinds kort bijzondere mogelijkheden!

Buenos Aires is een stad die erom vraagt om verkend te worden. Kortom: Beleef Buenos Aires!

Beste reistijd: gehele jaar.
Tijdens de kerst- / oud & nieuw-periode geldt voor vele accommodaties een minimum aantal overnachtingen. Bovendien is dit een zeer warme periode.
 
 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze