Uruguay de luxe

 

Dag 1
Aankomst Argentinië

Met een directe vlucht per KLM arriveert u op het internationale vliegveld van Buenos Aires (Ezeiza). Hier wordt u verwelkomd en met een privétransfer naar uw hotel gebracht.
 

Dag 2

Aankomst Uruguay
In de ochtend wordt u naar de haven van Buenos Aires gebracht. U stapt op de snelle ferry, die u naar het prachtige Colonia brengt. U haalt uw huurauto op vlak naast de haven en rijdt naar de posada even buiten Colonia. Hier verblijft u 3 nachten in een heerlijke ontspannen sfeer.
(Maaltijd: ontbijt) 

Dag 3 en 4

Colonia
Vandaag kunt u kennismaken met het oude centrum van Colonia del Sacramento. Wandelend tussen de oude koloniale gebouwen door de hobbelige straatjes waant u zich terug in de tijd. Beklim de vuurtoren en geniet van het prachtige uitzicht op Colonia en de Río de la Plata.

Ook de omgeving is de moeite waard om te verkennen. Natuurlijk kunt u daarnaast heerlijk ontspannen op de posada en genieten van een glas ecologische wijn, afkomstig uit de eigen wijngaard van de posada en geheel met de hand geproduceerd. Op verzoek kunt u met de eigenaar een tour maken in zijn goed geconserveerde oldtimer.

In maart tijdens de oogsttijd van de druiven is het mogelijk een echte praktijkworkshop 'wijnmaken' te volgen.
(Maaltijd: ontbijt)

Dag 5 en 6

Montevideo
U verlaat Colonia en met uw huurauto rijdt u in 2,5 uur naar Montevideo, de hoofdstad van Uruguay. Natuurlijk kunt u voor een minder snelle route kiezen en genieten van alles wat u onderweg tegenkomt. In Montevideo verblijft u de komende twee nachten in een uitstekend 5*-boutiquehotel.

Bezoek hier de Mercado de Puerto, Ciudad Vieja (oude stad), het Palacio Lapido, de Plaza del Entrevero en de Plaza Libertad. Uitwaaien kan met een wandeling langs de Río de la Plata. 's Avonds kunt u prima eten in een van de diverse restaurants.
(Maaltijd: ontbijt) 

Dag 7 - 9

José Ignacio
Vanuit Montevideo rijdt u in 2,5 uur langs de kust naar José Ignacio. Onderweg passeert u het Saint-Tropez van Zuid-Amerika, Punta del Este.

In José Ignacio verblijft u 3 nachten in een mooie posada aan zee. U kunt heerlijk ontspannen, maar ook u genieten van de brede stranden, een uitstapje maken naar het natuurgebied van Cabo Polonio of een van de vogelrijke lagune's in de omgeving bezoeken. 
(Maaltijd: ontbijt


Dag 10

Montevideo - Buenos Aires
Vandaag rijdt u terug naar de luchthaven van Montevideo, waar u de huurauto inlevert. Hier vandaan vliegt u terug naar Buenos Aires, waar u de laatste nacht zult verblijven, alvorens terug te keren naar Nederland.
Privétransfer naar uw hotel.
(Maaltijd: ontbijt)

Dag 11


Vertrek Argentinië
 
Geniet nog even van uw verblijf in de bruisende Argentijnse hoofdstad!
In de middag wordt u met een privétransfer bij het hotel opgehaald en naar het internationale vliegveld van Buenos Aires gebracht voor uw KLM-vlucht naar Nederland.
(Maaltijd: ontbijt)

 Dag 12

Aankomst Nederland

Uiteraard kunt u uw verblijf verlengen met een van de vele andere mogelijkheden die Uruguay en Argentinië te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een paar dagen golfen in Uruguay met verblijf in een 5*-accommodatie. Informeer bij ons, wij geven u graag advies. 

Het is ook mogelijk de reis te combineren met Costa Rica, Chili, Brazilië of Peru. Met behulp van ons lokale netwerk in Zuid-Amerika stellen wij een onvergetelijke reis op maat voor u samen.

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia... 

Want wij wonen en werken in zowel Argentinië als in Nederland.
Jorge, Argentijn, in zijn geboorteland en ik in beide landen. 
Tussen de locals, altijd op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.

Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen we deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar anderen zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Aan de hand van onze eigen reiservaringen ontwerpen we samen met u uw droomreis: een belevenis die echt uniek is. Alles
"A medida", dwz 100% op maat.
 

Wat bieden wij?

 onze Zuid-Amerikaanse passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale
  kennis

 eigenaren als aanspreekpartner,
  ook tijdens uw reis 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens
   uw reis

 betrouwbare, professionele
   lokale partners die we
   zelf kennen

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en uiteraard... uw mooiste reis!


Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia te laten zien. 

Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze