Ontdek Uruguay

 

Dag 1
Vertrek Nederland en aankomst Argentinië

Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks per KLM naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Hier wordt u verwelkomd en met een privétransfer naar uw hotel gebracht.
 

Dag 2 - 4

Aankomst Uruguay / verblijf Colonia

U vertrekt vandaag met de snelle ferry naar Uruguay, waarbij in een uurtje vanuit Buenos Aires naar Colonia del Sacramento wordt gevaren. Eenmaal aangekomen staat bij de haven uw huurauto klaar en rijdt u in nog geen half uur naar uw accommodatie, even buiten Colonia.

Uw verblijf hier biedt de komende dagen voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen én te genieten van historisch Uruguay.
Met de huurauto kan de (nabije) omgeving worden verkend, waarbij een bezoek aan het historische centrum van Colonia natuurlijk niet mag ontbreken. Slenterend door de hobbelige, smalle straatjes waan je je terug in de tijd. De straatlantaarns, de tegeltableaus aan de gevels als straatnaambordjes en de typische lage koloniale gebouwen zorgen voor een nostalgische sfeer. En let eens op de grote hoeveelheid (nog rijdende) oldtimers...
Ook de Zwitserse eigenaar van uw accommodatie bezit een exemplaar. Wanneer u een tour zou willen maken: hij neemt u graag mee! 

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een goed glas ecologische wijn, afkomstig uit de eigen wijngaard van de posada en geheel met de hand geproduceerd.
Mocht u hier in maart verblijven, gedurende de druivenoogst, dan is er gelegenheid tot het zelf maken van wijn. Uiteraard onder de bevlogen begeleiding van uw gastheer.
(Maaltijden: ontbijt) 

Dag 5 - 6

Paysandú

Het is tijd om Colonia te verlaten. Met de huurauto rijdt u richting het noorden, naar de provincie Paysandú.

De accommodatie die de komende dagen uw thuis is, behoort tot de oudste estancia's van Uruguay. Omgetoverd tot een sfeervol onderkomen kunt u hier heerlijk wandelen, paardrijden, zwemmen, vissen, varen en relaxen.

Natuurlijk kunt u er ook met de auto op uit. Denk hierbij aan een heilzaam bezoek aan een van de diverse 'termas' ofwel warmwaterbronnen, gelegen in de buurt van Salto.
(Maaltijden: ontbijt, diner)

Dag 7 - 8

Montevideo

U verruilt het Uruguayaanse platteland voor de stad: Montevideo. Deze hoofdstad doet gemoedelijk aan, ondanks de 1,5 miljoen inwonders. Samen met een privégids gaat u een halve dag op pad om Montevideo te leren kennen. De rest van de tijd is vrij te besteden.
(Maaltijden: ontbijt)

Dag 9 - 11

Provincie Rocha

Op ruim 2 uur rijden van Montevideo ligt een zeer sfeervolle estancia. U verblijft hier de komende dagen op basis van volpension, inclusief tea in de middag.
De hartelijke eigenaren doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Geniet deze dagen van het Uruguayaanse platteland!
(Maaltijden: ontbijt, lunch, diner)

Dag 12 - 14

José Ignacio of Punta del Este

Vanuit Rocha is het niet ver rijden naar de kust, in de richting van  José Ignacio of Punta del Este. 

In José Ignacio verblijft u de komende nachten in een mooie posada aan zee. Dit is genieten van de brede stranden en heerlijke restaurantjes of met de auto een uitstapje maken naar het natuurgebied van Cabo Polonio of een van de vogelrijke lagune's in de omgeving.
Kiest u voor een verblijf in een buitenwijk van Punta del Este, dan ligt ook hier uw accommodatie aan zee. 

In beide gevallen gaat u een dag met onze lokale Engelstalige sommelier op pad en bezoekt u een exclusieve bodega. U proeft verschillende wijnen en geniet van een heerlijke lunch op een 7-sterrenlocatie vlakbij José Ignacio.
(Maaltijden: ontbijt)

Dag 15

Buenos Aires

Aan uw ontdekkingsreis door Uruguay is een einde gekomen. U rijdt naar Montevideo, waar de huurauto op de luchthaven wordt ingeleverd. Vervolgens vliegt u naar Buenos Aires, waar u nog een nacht verblijft, alvorens terug te keren naar Nederland. Vanaf de luchthaven wordt u naar uw hotel gebracht.
(Maaltijd: ontbijt)

Dag 16 - 17

Vertrek Argentinië en aankomst Nederland 

In de loop van de avond vliegt u rechtstreeks per KLM naar Amsterdam. De ochtend en een deel van de middag kunt u nog doorbrengen in de bruisende Argentijnse hoofdstad.
(Maaltijd: ontbijt)

 
  • Uiteraard is het mogelijk deze reis geheel naar eigen wens aan te passen. Indien u bijvoorbeeld niet zelf wilt rijden, kunt u de reis maken op basis van privévervoer. Reissom op aanvraag.
  • Tevens kunt u uw verblijf verlengen met een van de vele andere mogelijkheden die Uruguay en Argentinië te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een paar dagen golfen in Uruguay met verblijf in een 5*-accommodatie. Informeer bij ons, wij geven u graag advies.

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia... 

Want wij wonen en werken in zowel Argentinië als in Nederland.
Jorge, Argentijn, in zijn geboorteland en ik in beide landen. 
Tussen de locals, altijd op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.

Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen we deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar anderen zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Aan de hand van onze eigen reiservaringen ontwerpen we samen met u uw droomreis: een belevenis die echt uniek is. Alles
"A medida", dwz 100% op maat.
 

Wat bieden wij?

 onze Zuid-Amerikaanse passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale
  kennis

 eigenaren als aanspreekpartner,
  ook tijdens uw reis 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens
   uw reis

 betrouwbare, professionele
   lokale partners die we
   zelf kennen

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en uiteraard... uw mooiste reis!


Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia te laten zien. 

Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze