Op reis per Royal Enfield


Wie droomt er niet van een road trip over wegen dwars door de Andes? Wegen die voor de motor lijken te zijn gemaakt...

 Maar of u nu een doorgewinterde biker bent of een geïnspireerde nieuwkomer, motorrijden in Argentinië vraagt net iets meer dan alleen gezond verstand en een vleugje avontuur.

Het is essentieel dat u betrouwbaar advies krijgt van mensen die het land kennen en de meeste routes hebben gereden. Zelf kennen wij de wegen van Argentinië goed, terwijl onze lokale partner motorfanaat is, routes uitstippelt en als het even kan graag met u meegaat.

De biketrips zijn dan ook speciaal ontworpen door echte bikers voor echte bikers. Alles wat u hoeft mee te nemen is een avontuurlijk gevoel en enige pioniersgeest. En natuurlijk uw motorrijbewijs...

De tour die speciaal voor u is samengesteld wordt gemaakt met een Royal Enfield 500cc, perfect geschikt voor de Argentijnse wegen door de Andes. Geweldig stijlvol, met een klassieke vintage-uitstraling. 
Mocht u geen ervaring hebben met het rijden op dit type motor, dan laten wij u begeleiden door een lokale mechanicien/gids cq onze lokale partner, die eventuele technische problemen onderweg kan oplossen.

Voor een onvergetelijke Royal Enfield-ervaring rijdt u vanuit Mendoza tussen de wijngaarden, met de Andestoppen als achtergrond en via de prachtige kloof 'Quebrada las Conchas', richting Salta. 

Deze avontuurlijke trip kan ook met een ander motortype worden gemaakt.
Minimum aantal dagen motortours: 2 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze