Playa VIK

Playa VIK is in 2012 uitgeroepen tot 'Best New Design Hotel in the World'. Glas, brons, titanium, Patagonisch ebbenhout zijn enkele ingrediënten van dit unieke en exclusieve 7*-oord
Ontworpen door de Noorse eigenaar Vik en de Uruguayaanse architect Carlos Ott (bekend van de Opéra Bastille in Parijs) is deze super-de-luxe accommodatie een must voor kunst- en designliefhebbers.

 • De ligging van Playa VIK is geweldig: aan het strand van Playa Mansa, direct aan de Atlantische Oceaan. De 4 unieke designsuites in de 'Sculpture', het hoofdgebouw, kijken dan ook allen uit op zee.

  Naast de 'Sculpture' liggen 6 zeer luxe gastenhuizen, ook met zeezicht. Zij beschikken over een woonkamer en 2 of 3 slaapkamers, privétuin, open haard en natuurlijk een uniek design. Op de daken groeien kleurige bloemen. Onder de huizen bevindt zich een gigantische wijnkelder, spa en gym.

 • Eten bij Playa VIK is een feest. Gasten kunnen genieten van een traditionele Uruguayaanse asado (barbecue) of van de internationale keuken. Voor allebei geldt dat met verse producten uit zowel eigen tuin als de regio wordt gewerkt. Dit geldt voor bijvoorbeeld groente, fruit, vis en schaaldieren.

 • Het prachtig gelegen zwembad nodigt uit voor een frisse duik, maar ook paardrijden behoort tot de sportieve mogelijkheden. Alle gasten van Playa VIK mogen gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten van het landelijk gelegen 'zusje' Estancia VIK. Deze 8 kilometer verderop gelegen Estancia is te paard, per fiets of met de auto bereikbaar.
 • December en januari zijn de drukste maanden, waarin Zuid-Amerika's 'rich and famous' feestend door het leven gaan. September, oktober, november, februari, maart en april zijn koeler en tevens veel rustiger.
 • U verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt, waarbij tevens alle niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen. 
  Eveneens inbegrepen zijn o.a. paardrijden, gebruik van mountainbikes en toegang tot Estancia VIK. Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk golfen, of vissen en kanoën in de lagune.
  Playa VIK: een unieke ervaring! 

Fotogalerij

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia... 

Want wij wonen en werken in zowel Argentinië als in Nederland.
Jorge, Argentijn, in zijn geboorteland en ik in beide landen. 
Tussen de locals, altijd op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.

Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen we deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar anderen zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Aan de hand van onze eigen reiservaringen ontwerpen we samen met u uw droomreis: een belevenis die echt uniek is. Alles
"A medida", dwz 100% op maat.
 

Wat bieden wij?

 onze Zuid-Amerikaanse passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale
  kennis

 eigenaren als aanspreekpartner,
  ook tijdens uw reis 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens
   uw reis

 betrouwbare, professionele
   lokale partners die we
   zelf kennen

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en uiteraard... uw mooiste reis!


Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia te laten zien. 

Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze