Wij zijn terug uit de Argentijnse lockdown!

Wij zijn terug uit de Argentijnse lockdown!

Wij zijn weer teruggekeerd in Nederland!

Na enkele weken in Argentinië een totale lockdown te hebben gezeten, genieten wij van de ongelofelijke Nederlandse vrijheid in coronatijd. Slechts 1 persoon per huishouden per dag werd toegestaan heel kort buiten te zijn, de noodzakelijke boodschappen te doen bij de dichtsbijzijnde supermarkt en/of apotheek. Controle op elke hoek van de straat, en dus er op uit met paspoort en bewijs op welk adres wij verbleven. Als je te ver van huis was werd je onmiddellijk teruggestuurd, dus een 'ommetje' zat er echt niet in.

We gebruikten het dak van ons appartement om er even uit te zijn, van de zon te genieten en de wind in onze haren te voelen. Tevens om de oorverdovende stilte van het anders zo bruisende Buenos Aires te 'horen'...
Terwijl wij ons in deze zeer ongemakkelijke situatie bevonden hebben we hectische tijden beleefd. Onze klanten waren gelukkig allemaal al thuis, maar honderden Nederlanders en Belgen moesten via de ambassades geholpen worden om vanuit allerlei uithoeken in Argentinië naar de hoofdstad te komen. Alleen dan was er een kans om met een vliegtuig naar Europa te komen. We hebben lange dagen gemaakt en al onze lokale contacten, tijd en energie ingezet om landgenoten en buren binnen Argentinië van A naar B te krijgen. Een soms bijna onmogelijke klus, met alle reisrestricties die de Argentijnse overheid had opgelegd. De inzet van de ambassades was enorm: de Nederlandse ambassadeur Roel Nieuwenkamp verdient een lintje!

Inmiddels zijn de meeste Nederlanders en Belgen weer thuis, vaak na een enerverende reis.

We hebben uiteraard intensief contact met de mensen ter plaatse, in Argentinië, Uruguay, Chili en Bolivia. Het wachten is tot de grenzen weer open gaan en onze klanten weer kunnen reizen.
Argentinië heeft intussen al laten weten tot 1 september dicht te blijven. We houden u op de hoogte! 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze