Reizen en corona - UPDATE 5 mei 2021

Reizen en corona - UPDATE 5 mei 2021

Oriënteer alvast, voor als het weer kan!
We willen zo graag, maar moeten nog even wachten... Maar een nieuwe reis alvast voorbereiden en samenstellen kan natuurlijk altijd!

We zijn goed op de hoogte van wat zich afspeelt in de landen waar ons hart ligt: Argentinië, Uruguay, Chili en Bolivia. Een intensief contact met onze leveranciers en vrienden ter plaatse zorgt ervoor dat wij goed geïnformeerd blijven. Belangrijk, want we laten u natuurlijk niet zonder goede voorbereiding op reis gaan.

KLM en een aantal andere luchtvaartmaatschappijen vliegen gelukkig nog altijd rechtstreeks op Buenos Aires. Ook met Montevideo en Santiago zijn nog steeds bereikbaar vanuit Europa.

Nieuwe boekingen zijn zeker al mogelijk. Tot 1 juli 2021 is geen aanbetaling nodig en kan kostenloos worden geannuleerd tot 35 dagen voor vertrek.
Mocht uw reis binnen deze 35 dagen voor vertrek geannuleerd worden ivm de wijziging van de kleurcode naar oranje of rood (door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, reden COVID-19), dan kan uw reis kostenloos naar een latere datum worden omgeboekt.


Intussen houden wij houden wij nog altijd online live presentaties, die ook op maat kunnen worden aangepast. Houd ze in de gaten!

En mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust! 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze