Reizen en corona - UPDATE 28 oktober

Reizen en corona - UPDATE 28 oktober

In deze moeilijke en onvoorspelbare tijden zoeken wij voor al onze klanten een passende oplossing als de geboekte reis niet kan doorgaan.
Tot nu toe zijn alle reizen die vanwege de coronacrisis niet konden of kunnen doorgaan omgeboekt naar data in 2021. 

Argentinië heeft de grenzen voorlopig nog voor onbepaalde tijd gesloten. Vanaf 2 november zijn alleen toeristen uit de buurlanden welkom, dus zeker nog niet voor Europeanen.
Uruguay heeft aangekondigd geen toeristen te ontvangen tot 1 maart 2021, Chili is ook nog altijd dicht en Bolivia heeft de grenzen geopend, maar raden wij momenteel af.  

KLM en een aantal andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden een dienstregeling met Buenos Aires met zgn. 'speciale' vluchten, waarop toeristen niet welkom zijn. 
De eerste binnenlandse vluchten in Argentinië zijn deze week heel voorzichtig van start gegaan, maar niet voor toeristen. 

Wij hebben dagelijks intensief contact met mensen ter plaatse en volgen het nieuws op de voet. Met onze klanten wordt persoonlijk contact onderhouden over de situatie ter plaatse in het kader van hun geboekte reis.

Intussen zijn de reizen die geen doorgang konden/kunnen vinden allemaal omgeboekt naar een nieuwe, door de klant gewenste periode.

Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust! 

Over ons

 

 

 

 

Bienvenidos!


Welkom bij Amedida Travel!

De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en Patagonië...

want wij leven en reizen altijd een deel van het jaar in Argentinië. Wonend tussen de locals, op zoek naar bijzondere, exclusieve en onontdekte plekken.
Highlights vinden wij mooi, maar nog liever delen wij deze 'geheime' plekken met u. Zodat u met ons op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Onze eigen ervaringen delen wij graag. Samen met u ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die 100% op maat en dus uniek is.

Wij gaan tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en Chili te laten zien. 

Hierbij hoort ook dat Amedida Travel vanuit Buenos Aires werkt.
 

Wat bieden wij?

 onze passie

 onze eigen, unieke reiservaringen

 onze specialistische, lokale kennis

 eigenaren als aanspreekpartner 

 persoonlijk advies

• bijzondere bestemmingen

 100% maatwerk

• 24/7 bereikbaarheid tijdens uw reis

 betrouwbare, professionele lokale partners

 kleinschalige accommodaties

 financiële zekerheid (SGR)

• en nog veel meer...


Graag tot ziens, hasta pronto!


Marina Loeve, oprichter/eigenaar 

Wie wij zijn en onze werkwijze